Jeśli jesteś właścicielem tej strony, możesz wyłączyć reklamę poniżej zmieniając pakiet na PRO lub VIP w panelu naszego hostingu już od 4zł!
Strony WWWSerwery VPSDomenyHostingDarmowy Hosting CBA.pl

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6

Wielopokoleniowe Miejsce

Wielopokoleniowe miejsce aktywnego wypoczynku - uporządkowanie i zagospodarowanie boiska wiejskiego

Stowarzyszenie „Nasza Wieś Naszym Domem” w Kamienniku w ramach otwartego konkursu ofert pn. „Nasza wieś, naszą wspólną sprawą” programu „Wielkopolska Odnowa Wsi 2013-2020",Departamentu Rolnictwa i Rozwoju Wsi Urzędu Marszałkowskiego Województwa Wielkopolskiego, zrealizowało zadanie polegające na odrestaurowaniu boiska wiejskiego w Kamienniku

Rodzinny park aktywności

„Rodzinny park aktywności”

Stowarzyszenie „Nasza Wieś Naszym Domem” w Kamienniku w ramach rozwoju niekomercyjnej infrastruktury turystycznej i rekreacyjnej, zadań realizowanych przez „Europejski Fundusz Rolny na rzecz Rozwoju Obszarów Wiejskich: Europa inwestująca w obszary wiejskie” Instytucja Zarządzająca PROW 2014-2020 - Minister Rolnictwa i Rozwoju Wsi, zrealizowała inicjatywę pt.” Rodzinny park aktywności”.

Projekt edukacyjny dzieci i młodzieży

Projekt edukacyjny dzieci i młodzieży ze wsi Kamiennik i Kwiejce,

Kamiennik zwiedził Trójmiasto

Kamiennik zwiedził Trójmiasto – Gdynię, Sopot i Gdańsk oraz Zamek Krzyżacki w Malborku

Już kolejny rok, w dniach 25 i 26 sierpnia 2018r, mieszkańcy Kamiennika i członkowie Stowarzyszenia „Nasza Wieś Naszym Domem” wyjechali na dwudniową wycieczką do Trójmiasta i Malborka.

Wakacyjna rozrywka w Energylandii

Stowarzyszenie „Nasza Wieś Naszym Domem” z Kamiennika  21 sierpnia 2018r. w ramach realizowanych zadań publicznych zorganizowało wycieczkę do rodzinnego parku rozrywki Energylandii w Zatorze.

Kamiennik hucznie zakończył lato

Już po raz kolejny Stowarzyszenie „Nasza Wieś Naszym Domem” z Kamiennika zorganizowało ogólnodostępną imprezę rekreacyjno – sportową na zakończenie wakacji.

Profilaktyka poprzez sport

Stowarzyszenie „Nasza Wieś Naszym Domem” z Kamiennika, w ramach zadań publicznych realizowanych przez Gminę Drawsko w 2018r., w zakresie przeciwdziałania uzależnieniom i patologiom społecznym, realizuje zadanie pt. „Profilaktyka poprzez sport”. Inicjatywa polega na przeprowadzeniu cyklu rodzinnych imprez sportowo-rekreacyjnych poprzedzonych warsztatami na temat profilaktyki narkotykowej oraz zakończonych wspólnym integracyjnym wyjazdem do rodzinnego parku rozrywki.

previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow
Slider

Copyright © 2019 stowarzyszenie-kamiennik.cba.pl. All Rights Reserved. Design and template by Joomedia Responsive Joomla Templates.